Tomatos en Tekstpiloot sponsoren E-Race 2015

25 november 2015. Eén Tesla. Twee ‘kwajongens’: Arjan de Putter en Martijn van den Huijsen. 48 uur. 100% elektrisch. 3000 kilometer. Een groeiend aantal enthousiastelingen en supporters. En uiteraard betrokken sponsors. Tomatos Ontwerpbureau voor Grafisch Design en copywriter/conceptbedenker Tekstpiloot ondersteunen de E-Race 2015: een monsterrit van meer dan 3000 kilometer binnen 48 uur, dwars door Europa, in een 100% elektrische Tesla!

Publiciteitscampagne

Tomatos en Tekstpiloot maken deel uit van de initiatiefgroep en ondersteunen de E-Race met raad en daad. In allerijl werd een website opgeleverd die past bij de race en Arjan de Putter en Martijn van den Huijsen alle ruimte en gelegenheid biedt om in blogs, foto’s en filmpjes uitgebreid verslag te doen van hun bijzondere reis. Tomatos bouwde de site en zorgde voor de vormgeving; Tekstpiloot zorgde voor de tekstuele invulling en punt de blogs van Arjan de Putter hier en daar bij. De E-Race kreeg een eigen logo, de facebookpagina wordt in samenwerking beheerd en de publiciteitscampagne draait op volle toeren. En het allermooiste: onze logo’s hebben natuurlijk een ereplaats op de bestickering van de Tesla.

De handschoen

Ook denken Tomatos en Tekstpiloot mee over de conceptuele invulling van de E–Race. Bijvoorbeeld met het idee om autofabrikanten symbolisch –maar wel létterlijk- de ‘handschoen toe te werpen’ met de uitdaging om met een elektrische auto te komen die dezelfde race nóg scherper kan uitrijden. Collega-sponsor QSP Products stelde vervolgens echte Formule-1 handschoenen beschikbaar om de daad bij het woord te voegen. Geweldig toch? Wij vinden de E-Race een uitdaging waar je energie van krijgt!

Meer weten over de E-Race 2015?

  • erace.nl
  • Twitter: @erace2015
  • Facebook: facebook.com/ERace2015