Tomatos en Buro Bolder: fonkelende samenwerking

Deventer reclamebureaus slaan de creatieve handen ineen

Deventer – Twee bekende Deventer reclamebureaus, elk met hun eigen specialisaties en expertise, bundelen hun krachten om nieuwe klanten samen nog beter van dienst te kunnen zijn op reclame- en marketinggebied. Om de kick-off te vieren en hun fonkelende samenwerking symbolisch kracht bij te zetten organiseren designbureau Tomatos en Buro Bolder op donderdag 3 september in het voormalige Geertruidenziekenhuis een kennismakingsbarbecue voor bestaande en nieuwe klanten en relaties. Het doel: uiteraard een voorstelrondje, maar ook in een informele sfeer samen bijpraten over de ontwikkelingen in het vak en hoe Tomatos en Buro Bolder daarmee samen hun klanten nog meer kunnen inspireren.

Logische en goede stap

Lead designer Patrick Nijhuis, directeur van Tomatos, heeft een duidelijke visie op de toekomstige samenwerking: “Op de expertise en het veelzijdige team van Buro Bolder kan ik blindelings vertrouwen als het gaat om belangrijke diensten die ik zelf inmiddels niet meer in mijn bedrijf heb, zoals accountbegeleiding en traffic. Met die zekerheid kan ik me concentreren op mijn corebusiness: design, copy en concepting. Samen kunnen we klanten een nóg breder pakket aan services aanbieden op het gebied van design, reclamecampagnes, traditionele en online communicatiemiddelen, websites en social media. Klanten kunnen daar alleen maar béter van worden, dus dit is een logische en goede stap in mijn ambities en ontwikkeling.”

Klanten inspireren met extra vlammend werk

Buro Bolder manager Arnout van der Leij ziet veel uitdagingen en mogelijkheden in de nieuwe samenwerking: “In dit vak moet je altijd naar de toekomst blijven kijken. We vernieuwen continu en ontwikkelen op het hele vakgebied onze kennis en onze mogelijkheden. De samenwerking met Patrick biedt ons extra slagkracht in creativiteit, onlinemarketing en design. Daar profiteren onze klanten maximaal van. Klanten in de toekomst optimaal inspireren en ondersteunen met extra vlammend werk, dáár draait het uiteindelijk om.”

Donderdag 3 september – 16.00 uur

De barbecue op donderdag 3 september is bedoeld om met elkaar kennis te maken en om bij te praten en te informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen het reclamevak. Het programma, dat onder meer uit opvallende sprekers bestaat, wordt nog bekendgemaakt.

Wil je meer weten over Tomatos en Buro Bolder? Neem dan contact op met:
Arnout van der Leij | Buro Bolder | info@burobolder.nl | T. 06-11254574
Patrick Nijhuis | Tomatos | info@tomatos.nl | T. 06-46144645