The Bakery Squad – functionality experts

Tomatos creëerde een opvallend concept voorVaessen-Schoemaker, een internationale aanbieder van ingrediënten voor voedingsmiddelen.

“Een eigenzinnig ontwerp dat vele bezoekers naar onze stand trok” – Jeanine van de Groep

Voor de eerste presentatie van V&S in een nieuwe branche, de bakkerijindustrie, ontwikkelde Tomatos ‘The Bakery Squad’. Het team functionality experts speelt de verfrissende hoofdrol in de beursstand en een bijbehorend, kleurrijk pakket communicatiemiddelen!

Uitgangspunt
Met de presentatie op de IBA2012 in München begaf V&S zich met haar producten op een nieuwe markt, de internationale bakkerijindustrie. De doelstelling was het verzorgen van alle ingrediënten voor een positieve en succesvolle lancering van een range nieuwe bakkerijproducten. V-S wilde zich binnen deze nieuwe branche graag profileren als innovatieve producent van hoogwaardige ingrediënten.

Ons idee
Wil je opvallen op een grote, internationale vakbeurs, dan zijn een hoge attentiewaarde en een positief imago het recept voor succes. Belangrijk aspect was neerzetten van een opvallende identiteit. In de vorm van een cartoonachtige representatie in retro-stijl bracht Tomatos ‘The Bakery Squad’ tot leven; een scherpzinnig team ‘functionality experts’ dat de producten, diensten en waarden van V&S op een kleurrijke manier vertegenwoordigt.

Het resultaat
Het resultaat is een onverwachte en speelse combinatie van artwork en copy. De beursstand en communicatiemiddelen zijn zonder meer opvallend! The Bakery Squad heeft een enorm positieve indruk achtergelaten en daarmee heeft V-S in de internationale markt een duidelijke positie ingenomen.

Facts & figures
+ Website
+ Uitnodiging en materiaal beurspresentatie
+ Productfolders
+ Standbouw
+ Facebookcampagne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.