Sterk staaltje gebundelde deskundigheid

Client: Machinefabriek Geurtsen
Website: mfgeurtsen.nl
Date: 04-04-2017

Inhoud en functionaliteit

De website ziet er niet alleen goed uit ziet, maar ook qua techniek helemaal up tot date is. En waaraan we in de komende tijd verder kunnen blijven bouwen. Immers de basis geeft volop mogelijkheden, aldus Judith Munsterhuis van Machinefabriek Geurtsen.

Verschillende partijen hebben hun deskundigheid gebundeld om de uitstraling, inhoud en functionaliteit van de site te vergroten en helemaal aan te passen aan de eisen van vandaag.

Client: Machinefabriek Geurtsen
Website: mfgeurtsen.nl
Date: 04-04-2017

De nieuwste hightech snufjes, zoals geïntegreerde video, parallax effecten en intranetmogelijkheden, zijn toegepast om de functionaliteit van de website te vergroten. Daarnaast is ook gewerkt aan de vindbaarheid. Er is onder meer gekozen voor een opzet met landingpages voor de verschillende expertises van Geurtsen om de vindbaarheid van de machinefabriek in Google te optimaliseren.

Teamwork 2.0

Designer Patrick Nijhuis en copywriter Robert Jan Schinkel van Tekstpiloot en SEO expert My Business Media hebben in nauw overleg samengewerkt voor ontwerp, webteksten, functionaliteit en SEO. Door deze samenwerking tussen ervaren partijen, met elk hun eigen expertise, is het resultaat even technisch vooruitstrevend als verfrissend.

“Dankzij de goede samenwerking van alle betrokken partijen met elk hun eigen inbreng en expertise hebben we een fraaie, moderne website, die er niet alleen goed uit ziet, maar ook qua techniek helemaal up tot date is. En waaraan we in de komende tijd verder kunnen blijven bouwen. Immers de basis geeft volop mogelijkheden.”

Judith Geurtsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.