MF Geurtsen: gebundelde deskundigheid

De Deventer Machinefabriek Geurtsen is een modern bedrijf, dat volledig is uitgerust voor engineering, machinale bewerking, plaat- en constructiewerk, productie van speciale machines, detachering van technische specialisten, reparatie en onderhoud.

“Een complete restyling, we zochten een bureau dat deze creatieve klus kon klaren” – Patrick Geurtsen

Een partner die complexe technische vraagstukken beantwoordt met doelgerichte oplossingen.

Uitgangspunt
Zorg voor een nieuwe huisstijl, die het begrip ‘gebundelde deskundigheid’ waarmee MF Geurtsen zich als technische organisatie profileert, maximaal ondersteunt. Het klassieke logo moet de basis blijven van de huisstijl.

Ons idee
Met de pay-off ‘Gebundelde deskundigheid4’ geven we in de volle breedte invulling aan de expertise van Geurtsen, waarbij het toegevoegde symbool voor machtsverheffing een ‘wiskundige’ verwijzing is naar de vier groepen producten en diensten die de specialisten van MF Geurtsen te bieden hebben. Dat verhoogt de toegankelijkheid en geeft duidelijkheid; zeker omdat de producten en diensten een overwegend technisch karakter hebben.

Het resultaat
Met de restyling wilden we de huisstijl een frisse, moderne uitstraling geven. We vonden het vooral belangrijk duidelijk te kiezen voor een minder technische, en meer klantgerichte vorm van communicatie. Uiteraard wél met de ‘technische’ uitstraling die past bij de machinefabriek. Ook is het klassieke en gereputeerde logo bewaard gebleven, al hebben we het uiteraard aangepast aan de nieuwe huisstijl. De frisse blauwe kleur is doorgevoerd in de huisstijl en alle communicatiemiddelen. We hebben gekozen voor een aantal lowbudget communicatiemiddelen waarmee MF Geurtsen zich opvallend en uiterst professioneel kan profileren.

Facts & figures
+ Website
+ Fullcolor brochure
+ Fotografie
+ Beursstand & Concept

www.mfgeurtsen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.