Jij bent een STER!

Ovimex wilde klanten en relaties graag verrassen met een opvallende feelgood eindejaarswens die past in de kerstgedachte.

“Wij willen een feelgood campagne die onze relaties laat stralen”

Tegelijkertijd was dat een mooie gelegenheid om de aandacht te vestigen op een nieuwe, spectaculaire druktechniek: witte inkt op een donkere ondergrond.

Uitgangspunt
Tomatos creëerde voor 2013 een stralende eindejaarscampagne die voldeed aan beide voorwaarden. Jij bent een STER!

Ons idee
Kerst is echt een tijdstip in het jaar om vooral ook aan anderen te denken. Daarom leek het de mannen van Tomatos een goed idee om de Ovimex kerstwens vooral op te dragen aan anderen. Een eindejaarswens die échte sterren een beetje extra liet stralen. Via een chique kerstkaart zijn klanten en relaties uitgenodigd om op de bijbehorende actie-website iemand uit hun omgeving aan te melden die in hun ogen een extraatje verdiende. Ovimex koos uit de inzendingen vijf ‘sterren’ die werden verrast met een prachtig kerstpakket.

Het resultaat
Het artwork van de kerstkaart en de site is helemaal in kerstsfeer. Het beeld van de luxueus uitgevoerde en gepersonaliseerde ‘Jij bent een STER!’-kerstmailing, in een al even opvallende envelop van doorzichtige kunststof, wordt vooral bepaald door een ster tegen aan een nachtelijke horizon. Onder het motto ‘Jij en Ovimex laten échte sterren deze kerst een beetje extra stralen’ is de succesvolle campagne beloond met een groot aantal aanmeldingen, waarvan Ovimex er vijf heeft laten stralen met een kerst-verwenpakket.

Facts & figures
+ Eindejaarskaart

www.ovimex.nl/sterren

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.