In the business of outcome

Het sinds 1922 in Deventer gevestigde Ovimex is een flexibele, allround dienstverlener in printing solutions met een rijke historie.

“We zochten naar een ‘Game Changer’ in onze markt”

Ovimex biedt een brede range producten en services in offset drukwerk, digital printing solutions en online toepassingen.

Uitgangspunt
Ovimex heeft zich ontwikkeld van ambachtelijk drukker tot moderne crossmediaspecialist. De verouderde huisstijl sloot dan ook niet meer aan bij het moderne karakter van het Deventer bedrijf. Als kwalitatief hoogstaande specialist in printing solutions wilde Ovimex zich op een nieuwe, frisse manier profileren. Het uitgangspunt? Zorg voor een dynamische uitstraling en verzorg de communicatiemiddelen die daarbij passen.

Ons idee
Ik heb gekozen voor een frisse nieuwe huisstijl, die naadloos aansluit op de pay-off van Ovimex: ‘in the business of outcome’. Ovimex heeft voor elke uitdaging in print of online de oplossing. Het resultaat telt! Voor de invulling van de website hebben we gekozen voor een doelgroepgerichte benadering; al vanaf de homepage vinden klanten direct de oplossingen die aansluiten bij hun business.

Het resultaat
Het resultaat is een onverwachte en speelse combinatie van artwork en copy. De mailing en de bijbehorende communicatiemiddelen zijn zonder meer opvallend!

Facts & figures
+ Website
+ Corporate brochure
+ Actiemailingen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.