Dat wil geen hond missen!

Sterkliniek Dierenartsen Apeldoorn is een nieuwe, moderne dierenartsenkliniek waarbij persoonlijke aandacht voor dier én baasje centraal staat.

“Een complete restyling, we zochten een bureau die deze creatieve klus kon klaren”

Sterkliniek dierenartsen Apeldoorn heeft haar deuren geopend! Vanuit een moderne dierenkliniek aan de Henri Dunantlaan 231 staan dierenartsen en assistentes dagelijks voor u klaar.

Uitgangspunt
Het uitgangspunt was het zorgen voor een verrassende campagne om op een creatieve en opvallende manier bekendheid te geven aan de opening van de nieuwe dierenartsenkliniek. Sterkliniek Dierenartsen Apeldoorn is een nieuwe, moderne dierenartsenkliniek waarbij persoonlijke aandacht voor dier én baasje centraal staat.

Ons idee
We lieten onze creativiteit de vrije loop en hebben ons gestort op de ontwikkeling van een concept waarmee we de opening van de kliniek konden ondersteunen met een daverende startcampagne. Het idee was een campagne in twee delen; een openingscampagne en direct er achteraan een actiecampagne voor vaccinatie van huisdieren. In tegenstelling tot wat in de branche gebruikelijk is, hebben we gekozen om de openingsacties ook met een advertentiecampagne in lokale media onder de aandacht van het publiek te brengen.

Het resultaat
Om de campagnes inhoudelijk in te vullen ontwierpen en produceerden we een groot aantal opvallend vormgegeven communicatiemiddelen voor Sterkliniek Dierenartsen Apeldoorn. Als humoristisch extraatje ontwikkelden we prikkertjes met een vlaggetje om op straat hondenpoep mee te decoreren; een positieve actie om de dierenartsenpraktijk ook op een ludieke manier onder de aandacht van dierenbezitters te brengen. De ‘dubbele’ campagne heeft geleid tot veel naamsbekendheid. Kortom: er is geen hónd die de opening gemist heeft!

Facts & figures
+ Advertentiecampagne lokale kranten
+ Vriendenkaart
+ Flyer h-a-h 45.000 huishoudens
+ Driehoeksborden
+ Online bannering in lokale, digitale nieuwsmedia
+ Interne communicatie in de vorm van affiches

www.dierenkliniekdeventer.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.