Magazine Sallconnectie

Creatief concept gouden koffertje

Jaarverslag

Website

DM-mailing / uitnodiging

Creatieve werktalenten

Al sinds 2009 is Patrick Nijhuis de Art-director van Sallcon voor het bedenken van concepten en het vormgeven van een groot aantal communicatieve uitingen.

“Het doorvoeren van onze huisstijl met een creatieve twist. Dat was de uitdaging.”

In samenwerking met marketing manager Elles Reusen van Sallcon geeft Patrick op een opvallende, creatieve én effectieve manier vorm en inhoud aan toepasbare marketingtools.

Uitgangspunt
Ik kreeg veel creatieve vrijheid bij het bedenken en uitwerken van concepten voor bijvoorbeeld mailings over evenementen die Sallcon organiseert. De actie voor de oproep voor schoonmakers is daar een sprekend voorbeeld van. Ook de jaarverslagen, nu bovendien in een online versie, wordt door designer Patrick Nijhuis vormgegeven. De samenwerking begon met het design van het relatiemagazine Sallconnectie.

Ons idee
Met verschillende creatieve oplossingen hebben we de uitstraling van Sallcon een dosis extra lef gegeven. Bijvoorbeeld met grotere koppen, hardere contrasten in kleurgebruik en een extra lettertype voor nog wat meer afwisseling. Ook de fotografiestijl draagt bij aan de nieuwe, conceptuele invulling van de communicatiemiddelen.

Het resultaat
De samenwerking resulteert in een verfrissende restyling binnen bestaande huisstijl. Een spannende lijn opvallende communicatiemiddelen levert een grote bijdrage aan het dynamische en betrokken karakter van de organisatie.

Facts & figures
+ Magazine ‘Sallconnectie’
+ Jaarverslagen (print en online)
+ Diverse (actie)mailingen
+ Advertenties

www.sallcon.nl

Meer weten over Corporate Indentity?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.