Baron Dragonder

Adellijke avonturenbaron en onverbeterlijke positivist Baron Dragonder beleeft waargebeurde sprookjes. Hij bevecht spoken en monsters, vindt rare machines uit en heeft vaak bijzondere ontmoetingen.

Baron Dragonder’s Kleine Boek der Grote Twavonturen
Het is een vrolijke bundel met 35 kleine (voorlees)verhaaltjes voor grote (én kleine) mensen. Uiteenlopende illustratoren maakten er bovendien kleurrijke tekeningen bij, die de Baron en zijn avonturen nóg meer tot leven brengen. Sinds 1 februari is Baron Dragonder officieel ambassadeur van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Daar gaat de opbrengst van het boekje dan ook naartoe.

Uitgangspunt
Tomatos ontwierp het boekje en zorgde voor een kleurrijke invulling van het boekje, het logo van Uitgeverij Kanonnensteijn, de websites en verschillende communicatiemiddelen. De opvallende vormgeving combineert historische elementen met een trendy uitstraling en dat sluit helemaal aan bij de avontuurlijke persoonlijkheid van Baron Dragonder!

Ons idee
Het uitgeven van een boek in eigen beheer is een mooie uitdaging; zeker als het ook nog eens om de ondersteuning van een goed doel gaat. De promotie verloopt bijna geheel digitaal, waarbij de social media uiteraard een grote rol spelen. Twitter, facebook, e-mail; naast een uitgebreide persmailing wordt geen online-middel onbenut gelaten om het boekje onder de aandacht van het publiek te brengen.

Facts & figures
+ Twavonturenboekje
+ E-mailfooters
+ Visitekaartjes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.