P1170076-2

Ik voel, ik inspireer, ik ontwerp, ik denk, ik creëer en ik implementeer design in jouw organisatie.

Design: denken en doen

Doordacht design maakt een verschil. Het valt op. Raakt. Beweegt. Ondersteunt imago’s. Zorgt voor positieve merkbeleving. Maakt visie zichtbaar.

Ik ontwerp. Grafisch design dat opvalt. Spraakmaakt. De toon zet in woord en beeld. Logo’s en huisstijlen. Webdesign. Ik ontwikkel. Communicatiemiddelen die het verschil maken. Online en offline oplossingen. Concepten en campagnes die aanzetten tot actie. Websites en –shops. Innovatief. Ik inspireer. Jouw campagne, mijn creaties, jouw doelgroep. Synergie. Resultaat.

Art Director

Concept Denken
Brainstormen
Concept uitwerking
Presentatie
Concept bewaking

Concept denker

Brainstormen
Inspireren
Zoeken participanten
Meedenksessie
Bewaking uitwerking

Merk ontwerper

Concept ontwerp
Overdracht uitwerking
Projectoverleg/-sessie
Merk bewaking

Grafisch ontwerper

Concept Research
Concept Ontwerp
Presentatie
Onderbouwing
Overleg/Finetuning

Samenwerken = samengroeien!

Een goed concept of design komt meestal uit de creatieve koker van meerdere specialisten. Je kunt immers niet alles zelf, toch? En wat is er mooier dan samenwerken. Luisteren naar andere ideeën. En er iets nóg beters van maken. Daarom hou ik zo van teamwork. Samen het spel spelen, samen creëren.

Robert Jan Schinkel

Bevlogen copywriter. Concept(be)denker. Tekstpiloot. Auteur. Interviewer. Analytisch. Onderbouwend. Hulpvaardig. Dromer. Verbeeldingskrachtig. Veelzeggend. Taalrijk.

Ilona Hendriks

Beelddenker. Beelddoener. Focus. Scherpe verbeeldingskracht. Praktisch. Maakt er altijd een feestje van. Haalt het mooiste uit mensen en onderwerpen. Kortom: een plaatje!

Elia Quentin

Online strateeg, growth hacker, familieman, teamspeler, analytisch, go-giver, filosoof, ondernemende ondernemer.

Danyel Weideman

Visual creator

Who the ^#*$ is Patrick Nijhuis?

Patrick Nijhuis is een échte ideeënbouwer. In concept en creatie. Hij noemt zichzelf het liefst ‘Crealist’. Enerzijds de ongetemde passie voor het creëren van mooie vormgeving en concepten vanuit het niets. Die anderzijds wél met gezond realisme werkbaar en functioneel moeten zijn.

Enkele ontwerpen van Nijhuis zijn inmiddels erfgoed binnen wereldontwerpen geworden. Het logo en de nieuwe manier van communicatie voor het merk Sparta fietsen bijvoorbeeld. De totale merkrestyling van attractiepark Slagharen. Of vernieuwende concepten van de verpakkingen voor de opdrachtgevers Aldi en Eurol Lubricants.

Doordachte mix van intellect, intuïtie en sentiment.

‘Als ontwerper leef je op het snijvlak van intense emotie én de rationele benadering van de doelgroep. Je maakt functionele keuzes én blijft trouw aan je inspiratie. Dat is soms best een lastige combinatie. Een spanningsveld dat mijn vak zo bijzonder maakt. Eigenlijk geloof ik dat de enige objectieve kunst de menselijke voorwaarden zou moeten omschrijven’, stelt Patrick.

Waar kun je mij vinden?

Deventer

Jan van Logterenlaan 13, Deventer
+31 (0)570 600499 – ikben@patricknijhuis.nl

Get Directions

Overal in NL

Ik werk graag bij klant op locatie.
Snel schakelen en direct resultaat, dus: huurmijin@patricknijhuis.nl

Klanten waar voor ik graag werk

“Patrick heeft een unieke en eigentijdse kijk op het internet! Zijn concepten voor o.a. Aviko, Interpolis en andere gemeenschappelijke klanten bewijzen keer op keer zijn gedrevenheid en kennis van ontwerp! Met patrick kun je concepten bedenken en realiseren.``

Menno Beker

“Patrick weet als geen ander zich te verplaatsen in jou als klant en met minimale input een resultaat te leveren dat precies aan je wensen voldoet. Hierbij is hij altijd bereid om zijn eerste ontwerp aan te passen aan jouw wensen zodat het eindresultaat precies wat je verwachtte. Hij wil daarbij het beste uit jou en zichzelf halen en dat merk je!”

Martijn Meima

“Patrick is een deskundige, creatieve en enthousiaste sparringpartner die in ieder opzicht meerwaarde biedt. Een fijn mens om mee te werken én om mee van gedachten te wisselen over de business en alles daarbuiten.”

Robert Jan Schinkel
11 0
8 0
20 0
14 3
11 0
7 0
15 1
6 1
9 0
7 0