Nieuwe dimensie: Interactieve magazines

Tijdschriften verschijnen tegenwoordig ook in digitale vorm om te worden gelezen op PC, iPad en tablet. Dat is voor sommigen misschien wennen, maar het levert ook veel extra voordelen op. Met interactieve magazines gaat er een nieuwe, bijzonder communicatieve wereld open. Tomatos maakte al een aantal interactieve magazines die de beleving van zowel de uitgever als de lezer een extra dimensie geeft.

Vanuit het magazine kun je direct doorklikken naar extra informatie, filmbeelden, reclamespotjes, fotomateriaal, online content en dergelijke. De mogelijkheden voor magazines zijn onbeperkt! Maar er is véél meer. De meerwaarde van interactieve toepassingen geldt uiteraard niet alleen voor magazines. Denkt u zich bijvoorbeeld eens in welke extra functionaliteiten een interactief jaarverslag kan bieden. Of voor een brochure, waarbij de klant direct door kan naar de webshop!

Is het ontwikkelen van een tabletversie te kostbaar? Dan is Issuu ook een goed alternatief. Zie voorbeeld: digitaal magazine