Interview: ‘Hoe je een succesvolle huisstijl laat ontwerpen’

Iedere ondernemer gebruikt het, maar wat heb je er nu aan? Huisstijl, logo, visitekaartjes en advertenties. Vaak geef je er veel geld aan uit, zonder dat duidelijk is wat het resultaat is.
Om meer helderheid te krijgen in het nut van een mooi ontwerp van een huisstijl, folders of website voor je bedrijf vertelt Patrick Nijhuis in gesprek met Martijn Meima het voordeel van het inschakelen van een ontwerper hiervoor.

 

Verrassend is dat niet het ontwerp zelf, maar het proces ervoor en erna veel belangrijker zijn. Patrick legt uit hoe dit zit en waarom je als ondernemer dit proces zorgvuldig moet doorlopen. Zo krijg je meer klanten en dient het ontwerp uw marketing en niet andersom. Natuurlijk bekijken we ook nog mooie en minder mooie ontwerpen en vertelt Patrick waarom het ene website ontwerp succesvoller is dan het andere.

 

Iedere ondernemer gebruikt het, maar wat heb je er nu aan? Huisstijl, logo, visitekaartjes en advertenties. Vaak geef je er veel geld aan uit, zonder dat duidelijk is wat het resultaat is.Om meer helderheid te krijgen in het nut van een mooi ontwerp van een huisstijl, folders of website voor je bedrijf vertelt Patrick Nijhuis in gesprek met Martijn Meima het voordeel van het inschakelen van een ontwerper hiervoor.Verrassend is dat niet het ontwerp zelf, maar het proces ervoor en erna veel belangrijker zijn. Patrick legt uit hoe dit zit en waarom je als ondernemer dit proces zorgvuldig moet doorlopen. Zo krijg je meer klanten en dient het ontwerp uw marketing en niet andersom.Natuurlijk bekijken we ook nog mooie en minder mooie ontwerpen en vertelt Patrick waarom het ene website ontwerp succesvoller is dan het andere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.