» Corporate identity

Helder merk- en bedrijfsimago? Vorm en inhoud versterken elkaar voor de nodige slagkracht. Tomatos ontwikkelt identiteiten voor kleine en grote, voor commerciële en culturele organisaties.

» Identity campaigns

Hoe beleven klanten het merk en de inhoud van de boodschap? Tomatos stelt beleving centraal bij het ontwikkelen van (interactieve) media die je identiteit versterken.

» Zoekmachinemarketing

Meer rendement uit je onlinemarketingbudget? Wij helpen je met praktische en effectieve SEO oplossingen waarmee je altijd optimaal te vinden bent op internet.

» Webdesign

De nieuwste onlinetrends en -mogelijkheden? Interactie, functionaliteit, vormgeving en merkbeleving dragen bij aan succesvolle communicatie op het internet.

» Jaarverslagen

Veel bedrijven gebruiken het jaarverslag slechts om de cijfers en de ontwikkelingen te publiceren. Tomatos benut deze kans om de identiteit, visie en missie van de organisatie in beeld te brengen.

» Verpakkingen

Heldere typografische beeldtaal vormt de basis voor duidelijke en eenduidige communicatie. Tomatos ontwikkelt bewegwijzering, beursstands en ruimtelijke corporate statements.